Duncan Laurence na de overwinning.
Volledig scherm
Duncan Laurence na de overwinning. © AFP

‘Songfestival in Arnhem zou fantastisch zijn voor de hele regio’

UPDATEARNHEM - Arnhem stelt zich kandidaat om in 2020 het Songfestival te organiseren. ,,Een fantastisch idee en een unieke kans voor de regio", zegt Jan van Hooijdonk namens de Koninklijke Horeca regio Arnhem.

53 reacties

 • Jeroen Storms

  2 jaar geleden
  Er wordt even vergeten dat Vitesse in mei 2020 ook nog minimaal 1 (competitie) en maximaal 3 (inclusief mogelijke play offs) in Gelredome moet afwerken! Dus niet zo'n goed idee om het in een voetbalstadion te doen.
 • Jack666

  2 jaar geleden
  Mark, helemaal eens me je, ik zeg niet in Arnhem te veel gedoe , geregel en de burgers hier moeten zich mnd wrs aanpassen voor alles. Laat de gemeente er eerst maar voor zorgen dat Arnhem wat stabieler is. En focussen op wat er allemaal mis gaat in Arnhem en al veel geld kost en nog aan zit te komen. Steek daar de energie en tijd maar in.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Dan moeten we eerst als Nederland minstens 5x zo niet 7 of 8 keer op rij het Eurovisie songfestival winnen om alle kandidaatsteden een keer het songfestival te laten organiseren, gaat hem dus niet worden. Droom maar lekker verder. Zowel Ahoy (Rotterdam) als Amsterdam zijn de grootste kanshebbers met wellicht Maastricht op de 3e plaats.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Lijkt dan ook precies op een typisch bierviltjes plan van Gerrie Elfrink.
 • EenOptimist

  2 jaar geleden
  Klopt...de burger betaald..denk maar een terug..de Giro wielerronde...en dan heb ik nog niet eens over al de geld verslindende onzinnige nieuwbouw in het centrum

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.