Koning Willem-Alexander bij de opening van de vorige Sonsbeekexpositie in 2016 met de toenmalige Sonsbeekdirecteur Tati Vereecken-Suwarganda en de curatoren van het kunstenaarscollectief ruangrupa.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander bij de opening van de vorige Sonsbeekexpositie in 2016 met de toenmalige Sonsbeekdirecteur Tati Vereecken-Suwarganda en de curatoren van het kunstenaarscollectief ruangrupa. © Archieffoto Gerard Burgers

Sonsbeekexpositie op de kalender voor volgend voorjaar: ‘Tenzij corona het verhindert, uiteraard’

ARNHEM - De twaalfde editie van de Sonsbeekexpositie in Arnhem wordt volgend jaar gehouden van 10 april tot en met 21 juni. ,,Tenzij corona dat verhindert, uiteraard", zegt directeur Steven van Teeseling. ,,Maar we hopen dat we tegen die tijd weer allemaal naar buiten mogen.”

 1. Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswarmer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’
  PREMIUM

  Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswar­mer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’

  ARNHEM - Met een lach en een traan omarmt de horeca in Arnhem noodgedwongen de beperkte openingstijden van het terras in de grillige lente in coronatijd. De uitbaters zijn al blij als ze mensen weten te verleiden tot een lunch onder de terraswarmer of een vroeg diner. Bij de grotere zaken is het verlangen groot naar een terras waar straks in de zon weer meer dan vijftig mensen mogen zitten. Zondag hopen ze op een klapper. ,,Verras je moeder met Moederdag met een terrasje.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.