Wijkbewoners van Over het Lange Water zijn boos op het isolatieproject van Volkshuisvesting Arnhem in hun buurt.
Volledig scherm
Wijkbewoners van Over het Lange Water zijn boos op het isolatieproject van Volkshuisvesting Arnhem in hun buurt. © Gerard Burgers

SP Arnhem mengt zich in discussie over pur-isolatie

ARNHEM - De SP is ‘onaangenaam verrast’ door de kwestie rond het gebruik van pur om woningen in de Arnhemse wijk Over het lange Water te isoleren. Verhuurder Volkshuisvesting Arnhem en huurders staan daar lijnrecht tegenover elkaar in een discussie over mogelijke gevolgen voor de gezondheid.

4 reacties

 • Bert

  1 jaar geleden
  Ik zie veel mensen daar die een bijstandsuitkering hebben. Ze kunnen beter energie insteken om werk te gaan vinden dan bezig te zijn met dit. Maar nee hoor. Beter lui zijn dan moe zijn. Wat een land zeg!!!!
 • Arnhem

  1 jaar geleden
  Achterhaald!De werkzaamheden zijn stilgelegd en er wordt naar een alternatief gezocht.
 • KNijmegenaar

  1 jaar geleden
  Ik zou van Portaal niet verwachten dat zij, vooral anno 2019, (nog) met PUR isoleren. Dus ik ben ook wel benieuwd, Portaal is ook mijn verhuurder.
 • MeneerDeMeute

  1 jaar geleden
  Dat overzicht van eventueel andere complexen wil ik wel even doorlezen. Ik belde na aanleiding hiervan gisteren naar m'n verhuurder (portaal} op met de vraag hoe ze bij mij het eea geïsoleerd hebben. Wisten ze niet of ze wilden het niet vertellen. Blijven roeren graag. Dank u! 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Arnhem e.o.