SP-leider Elfrink heeft spijt van demonstratie met extreemrechtse NVU

videoARNHEM - De Arnhemse SP-leider Gerrie Elfrink heeft er spijt van dat hij schouder aan schouder met NVU-leider Constant Kusters demonstreerde tegen stichting OnderDak. Maandagavond demonstreerden zo'n 200 buurtbewoners uit de Arnhemse wijk Geitenkamp tegen de opvang van ex-gedetineerden in de Paasbergflat aan de Bronbeeklaan. 

27 reacties

 • Rick01968

  4 jaar geleden
  Leeft die Constant Kusters ook nog? Onder welke steen is hij weer vandaan gekropen?
 • Toto

  4 jaar geleden
  NEE, want Gerrie had gezegd: "met mensen die op zijn gepakt voor wapenbezit zal ik nooit in discussie gaan of naar luisteren" (bron: Twitterlijn hr Elfrink) Gerrie heeft helemaal niets te zoeken waar woordvoerder Kusters aanwezig is.Naast (links) Gerrie staat een jongen met een (misschien) Marokkaanse achtergrond.Hij is het ook eens met Kusters, maar houdt (demonstratief) zijn armen over elkaar. Hij klapt niet.
 • Eelco .

  4 jaar geleden
  en bij minder dan 200 demonstranten je niet eens realiseren wie Kusters is, dat is typisch Elfrink.
 • Jeempie

  4 jaar geleden
  Voor de feitelijke juistheid. Ik heb geen enkel idee of Kusters aangesproken word door de NVU omdat hij zijn roeptoeter uitgeleend heeft aan Gerrie Elfrink SP. Dat moet men bij het NVU bestuur informeren.
 • KNijmegenaar

  4 jaar geleden
  Ja Gerrie, het zal je wellicht verbazen, maar ook Constant Kusters is gewoon maar een mens. En tussen de duizenden woorden, zinnen en uitspraken die uit zijn mond komen kan er dan heus eens een woord, zin of uitspraak zijn die net zo goed uit jouw mond had kunnen komen en waar je met een normaal reflex ook voor klapt.