SP-raadslid Gerrie Elfrink sliep undercover tussen arbeidsmigranten: ‘Foute uitzendbureaus profiteren hiervan’

ARNHEM - Het Arnhemse SP-raadslid Gerrie Elfrink sliep undercover tussen de arbeidsmigranten en betaalde daarvoor 92 euro per week. Dat toont de SP aan in een video die de partij maandagavond online heeft gezet en waarvan maandagavond beelden in het tv-programma Pauw werden getoond. 

32 reacties

 • Klaas1

  3 jaar geleden
  De meeste Polen werken zo 4 a 5 maanden hier en kunnen daar verder het hele jaar goed van leven in Polen.Hier is het net  anders om, vele werken het hele jaar en kunnen door de enorme lasten er net van rond komen.
 • Wim

  3 jaar geleden
  Goede zet van Gerrie. Maar dit is ook absoluut geen verrassing. Wij kiezers laten ons misleiden door Rutte, door zeurende ondernemers (vooral in de tuinbouw) en ja, ook door onszelf. Zulke slechte behandeling van mensen zal bij de betrokkenen in rekening worden gebracht. Vroeg of laat.
 • SlimmeSjakie

  3 jaar geleden
  Klopt. Nederland is geen uitzondering. Dat krijg je met een Europa zonder grenzen. Naast voordelen ook nadelen.
 • Fred

  3 jaar geleden
  Respect voor deze SP-er. Ook hij zal inzien dat de open grenzen de nachtmerrie voor Nederland is en in dit geval voor de Poolse werkers. Moderne slavernij, dat is het gevolg van de open grenzen.
 • Tynemouth64

  3 jaar geleden
  Kan Gerrie ook wat doen voor de mensen die in de problemen komen door de milieu-maatregelen? Dieselauto’s  ouder dan 2003 die niet meer binnen de Arnhemse ring mogen komen: je zult maar geen andere auto kunnen kopen, maar die auto echt nodig hebben.... Charity begin at home, Gerrie!
 1. Kamerverhuurbedrijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’
  PREMIUM
  de huisbazen
  1

  Kamerver­huur­be­drijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’

  ARNHEM - Niet iedereen kan een bod van 2,5 miljoen euro weerstaan. De vier Arnhemse broers Dubbelman doen het. Vastgoedinvesteerders willen miljoenen neertellen, maar de broers slaan het bod vriendelijk doch vastberaden af. De vier huizen in de Parkstraat in het Spijkerkwartier, de hippe wijk van Arnhem, zijn niet te koop. Het kamerverhuurbedrijf is een voortzetting van een familietraditie. Die begon met hun opa Feike en oma Geertruida van der Heide.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.