Turks Festival in Park Presikhaaf in Arnhem.
Volledig scherm
Turks Festival in Park Presikhaaf in Arnhem. © Rolf Hensel

SP stelt Kamervragen over Turks Festival in Arnhem

ARNHEM - SP-Kamerlid Jasper van Dijk wil van minister Koolmees van Sociale Zaken weten hoe hij denkt over het Turks Festival dat binnenkort wordt gehouden in Park Presikhaaf in Arnhem. 

38 reacties

 • Kermit Arnhem

  3 jaar geleden
  En waar zijn die gasten van Antifa? Zijn toch tegen fascisme? Of durven ze alleen tegen drieënhalve sukkel van Pegida? Die hier dus wel tegen demonstreren, maar zonder succes.
 • Ton

  3 jaar geleden
  Als ik de burgemeester was zou ik nu aangifte doen tegen jou. Je durft nogal wat te roepen, zonder dat te onderbouwen.
 • SRB

  3 jaar geleden
  Heel verhaal, maar ik lees nergens hoe je wilt bereiken dat het zover niet komt? Oh nee laat maar, internet en anoniem. Lekker makkelijk.
 • SRB

  3 jaar geleden
  Vind het wel schrijnend hoe heel rechts hier op zijn achterste benen staat en het daar vooral bij laat. Een paar generaties geleden ging men nog massaal de straat op om te strijden tegen de gevestigde orde. Maar lekker anoniem reageren op het internet is zoveel gemakkelijker ipv echt actie ondernemen he? En daarna weer lekker naar de snackbar voor de zondagse kapsalon :DOh en voordat ik wordt uitgemaakt voor linkse rakker: ook ik wil geen Erdo-invloed in dit land! Maar dat we niet meer in het Nederland van de jaren 10 leven is een gegeven. Deal with it.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Dat er überhaupt weinig mensen bij demo's van Pegida komen opdagen ligt in het feit dat men ofwel demo moe is (ondanks de sympathie het idee het heeft toch geen zin meer) ofwel de geschiedenis hun geleerd heeft dat iedere demo, ongeacht locatie, potentiëel onveilig is gezien de reacties van tegenstanders en de politie bescherming die vaak tekort schiet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.