Artiesten en publiek tijdens de eerste editie van Park Open op de Ronde Weide in Park Sonsbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Artiesten en publiek tijdens de eerste editie van Park Open op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. © David van Haren

SP wil dat Arnhem festival extra geld geeft: ‘Park Open moet weer gratis worden’

ARNHEM - Park Open krijgt extra geld van de gemeente Arnhem om het zomerfestival in Park Sonsbeek weer gratis toegankelijk te maken. Tenminste, als de Socialistische Partij (SP) het voor het zeggen zou hebben in de Gelderse hoofdstad.

11 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  1 maand geleden
  Vervolg... toen onze beurs ook nog zeer krap was, was dit in de jaren 90 echt een uitje, ook voor de kinderen. Het is goed om gratis kunst & cultuur te behouden, omdat het wel degelijk bijdraagt aan je ontwikkeling. En omdat iedereen iets moet kunnen ondernemen ongeacht je portemonnee.
 • Mies Bauwvrauw

  1 maand geleden
  Bizar hoe ook hier links weer een veeg uit de pan krijgt. En waarschijnlijk door mensen die het niet interesseert dat minima ook graag dingen ondernemen. De ronde weide
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Waar gewerkt wordt zijn mensen aan de slag. Heel normaal om iemand te betalen voor het werk. Wat het lastig maakt is dat er in NL ook een tweede garde is, die graag wil werken en dat gratis wil doen. Zo krijg je ook valse concurrentie. Toegang betalen heeft als voordeel dat mensen dan bewust kiezen om binnen te komen, en controle op een toegangsbewijs hoort daarbij. Als je ergens voor betaalt, heb je ook rechten. Betaal je niets dan heb je die rechten niet.
 • P Burger

  2 maanden geleden
  Wat is er mis met betaalde toegang?
 • Ton Willemsen

  2 maanden geleden
  Sonsbeek en het ronde weide is van Arnhem en voor Arnhemmers als kind zijnde hebben we daar gevoetbald de tijd van politie agent van Veldhoven wat een gek gedoe om te gaan betalen voor de weide straks moeten we ook gaan betalen om Sonsbeek in te gaan ga met je evenement naar Roosendaal daar is ruimte genoeg maar laten wij als echte Ernemmers de ronde weide houden zoals die was en is ik heb er als kind daar gevoetbald ik ben geboren en getogen in het Sonsbeek kwartier waar blijven Arnhemmers die

Arnhem e.o.