Volledig scherm
Foto ter illustratie © Dierenopvang Reierscop Harmelen

Speciale actie: dierenarts Arnhem castreert en steriliseert katten voor een prikkie

ARNHEM - Dierenarts Arnhem, een praktijk voor gezelschapsdieren met vestigingen in Schuytgraaf, Arnhem Zuid-West, Rijkerswoerd en Heteren, houdt op 5 oktober een speciale actie. Inwoners van Arnhem die een Gelrepas hebben of onder bewind staan, kunnen die dag hun kater of poes laten castreren of steriliseren en chippen voor 25 euro. Behandelingen die gewoonlijk 250 euro kosten.

,,De actie is vorig jaar bedacht door een stagiaire en was meteen een enorm succes”, vertelt dierenarts Sanne Roozen. ,,We hadden toen mensen huilend aan de balie, omdat we vol zaten met afspraken. Daarom hebben we de actie dit jaar weer opgezet.” 

Het team van Dierenarts Arnhem is op 5 oktober, de dag na Werelddierendag, de hele dag aan het opereren. Roozen: ,,We werken dan gratis met het hele team. Dat zou uiteraard niet kunnen zonder sponsoren. Het voelt fijn om dit zo te kunnen doen.”

Er zijn op dit moment nog enkele plekken beschikbaar. Opgeven kan via een mail naar: castratieproject_arnhem@hotmail.com. Van te voren is er een controle, waarbij de katten een behandeling tegen vlooien krijgen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.