Dierenarts Hildeward Hoederken maakt een röntgenfoto van het gebit van een kat in het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierenarts Hildeward Hoederken maakt een röntgenfoto van het gebit van een kat in het nieuwe Evidensia Dierenziekenhuis in Arnhem. © Rolf Hensel

Specialistisch dierenziekenhuis voor Gelderland slaat vleugels uit in Arnhem

ARNHEM - Na vijf jaar aan voorbereidingen is het dan eindelijk zover: Arnhem heeft een grootschalig dierenziekenhuis voor specialistische zorg en spoedeisende hulp. Het grootste dierenhuis van Nederland zelfs, zo claimt IVC Evidensia Nederland

Die heeft voor 3 miljoen euro een gespecialiseerd hospitaal laten bouwen op bedrijventerreinen IJsseloord 2 aan de oostzijde van de Gelderse hoofdstad, dicht bij de A12.

,,We zijn er voor de wijde omgeving  van Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen, Zevenaar, Apeldoorn en Zutphen’’, zo kondigt de dierenarts Hildeward Hoenderken aan. ,,Veertig dierenartsenpraktijken zijn al bij ons aangesloten. Binnen afzienbare tijd verwacht ik dat dat er tachtig worden.”

Hij heeft zijn Oosterbeekse praktijk De Pietersberg aan de  Evidensiagroep verkocht en werkt nu als clinical director bij de overkoepelende organisatie.

Rustkamers voor na de operatie.
Volledig scherm
Rustkamers voor na de operatie. © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.