Op 30 maart werden de Zwolse broers Ali en Hüseyin Torunlar doodschoten in deze McDonald's in Zwolle, die op dat moment vol ouders met kinderen zat.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 30 maart werden de Zwolse broers Ali en Hüseyin Torunlar doodschoten in deze McDonald's in Zwolle, die op dat moment vol ouders met kinderen zat. © Frans Paalman

Spijker van 13 centimeter gevonden in lichaam Rozendaalse verdachte McDonald’s-moorden

De 33-jarige Veysel Ü. uit Rozendaal, de verdachte van de McDonald’s-moorden in Zwolle, is ernstig gewond geraakt in de penitentiaire inrichting in Dordrecht. Hij heeft een spijker met een lengte van 13 centimeter in zijn lichaam geslagen en moest met spoed worden geopereerd. Zijn naam is niet naar buiten gebracht maar diverse bronnen, ook bij justitie, bevestigen dat het om Veysel Ü. gaat.

4 reacties

 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Hier helpt geen rechtsstaat of wetboek aan.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  2 maanden geleden
  Wat erg dit....
 • Theo de Beer

  2 maanden geleden
  Ah wat zielig. Waarom geven we hem niet gelijk gratie? Want als dit nu als verdachte al gebeurd terwijl er niets bewezen is dan is die opsluiting we erg buiten proportioneel.
 • J. Crijns

  2 maanden geleden
  Liggen er zomaar 13 cm lange spijkers voor het grijpen in die p.i. Misschien ook maar meteen een ijzerzaag neerleggen, dan hoeft die niet binnrngesmokkeld te worden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem