Stadhuis van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadhuis van Arnhem. © ANP XTRA

Spoedberaad in weekend leidt tot onderzoek discriminatierel Arnhem

ARNHEM - Onafhankelijke onderzoekers gaan kijken wat er mis is gegaan tussen de Tilburgse professor Hans Siebers en de gemeente Arnhem. Dat is de uitkomst van een in allerijl ingelast overleg tussen de professor en wethouder Jan van Dellen. 

5 reacties

 • JPS

  2 jaar geleden
  Obdam schrijft toch echt dat hij niet van Nederlandse afkomst is, dus waar haal je dat ‘white privilege’ vandaan?
 • Glentalloch

  2 jaar geleden
  Discriminatie is natuurlijk nooit goed maar we gaan ondertussen wel kapot aan het politiek correct willen zijn. 
 • Maurits76

  2 jaar geleden
  Als u het artikel goed had gelezen, dan had u kunnen constateren dat u hier feitelijk al de voorkeur genoot. Maar white privilege herken je zo moeilijk als je dat privilege zelf geniet...
 • IkWeetHetOokNietMeer

  2 jaar geleden
  Misschien wat prematuur, maar het heeft er alle schijn van dat de wethouder geprobeerd heeft een hem onwelgevallig rapport onder het tapijt te vegen. Stuitend regentengedrag.
 • Obdam

  2 jaar geleden
  vreemd dat je nooit iemand hoort over die ander kant van de discriminatie die al jaren ook dagelijks plaatsvind, de zogenaamde positieve discriminatie waarbij mensen letterlijk op geslacht, afkomst en kleur worden geselecteerd voor een divers personeelsbestand.elke vorm van discriminatie is verboden, dus die vorm moet ook een einde aan komen.waarom kreeg ik bij de overheid de voorkeur omdat ik niet van nederlandse afkomst ben? dat is gewoon discriminatie. stop met selecteren op basis van geslacht, kleur, geloof, afkomst en selecteer gewoon op kwaliteiten, kennis en kunde!

In samenwerking met indebuurt Arnhem