Ontwerpstudie van OTH Architecten van het Rembrandt Theater in Arnhem met 'twee ranke woontorens' achter het monument. De studie moet brede discussie aanzwengelen over wonen in en rond de voormalige bioscoop.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontwerpstudie van OTH Architecten van het Rembrandt Theater in Arnhem met 'twee ranke woontorens' achter het monument. De studie moet brede discussie aanzwengelen over wonen in en rond de voormalige bioscoop. © OTH Architecten

Spraakmakende toekomst voor Rembrandt in Arnhem: ‘Twee ranke woontorens en een bioscoopzaal die tuin wordt’

ARNHEM - Twee ‘ranke woontorens’ in het verlengde van de voormalige bioscoop Rembrandt. Julian Wolse van OTH Architecten heeft de eerste beelden klaar, om te laten zien wat mogelijk is aan spraakmakende nieuwbouw op de hoek van het Velperplein en de Apeldoornseweg in het stadshart van Arnhem. 

22 reacties

 • Tonny Rouwenhorst

  1 jaar geleden
  Zeer ontsierende woontorens op deze plaats. Pure wansmaak.
 • Robert Oeveren

  1 jaar geleden
  Lelijke torens misschien zijn ronde torens een optie. Geeft een sloppenwijk achtige indruk. Het groen is niet echt duidelijk op een paar boompjes na.
 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  Ohhh wat is er weer veel commentaar vanuit de oersaaie burgerlijke jaren 70 premie doe maar normaal dat doe je al gek genoeg woningen……waar maandag was en woensdag gehakt dag is. Maar gelukkig mogen ze op maandag ochtend weer naar hun boekhouders kantoorbaan. Prachtig idee , ik zeg doen !.
 • Paul David

  1 jaar geleden
  Die 'torens' lijken wel restanten van Tsjernobyl, wat een wansmaak.
 • Karel Koning

  1 jaar geleden
  Men noemt dit ranke woontorens? Weer een duister idee van Casa en Harro de Jong tijdens een vette borreluur? Het lijkt wel een verkapte sobere klimwand voor juppen. Kijk eens ver over de grens waar men groen en wonen samenvoegd en het tevens cultuur en participatie heeft.

In samenwerking met indebuurt Arnhem