Volledig scherm
PREMIUM
Start van het Sprookjesfestival 2018 op Landgoed Bronbeek in Arnhem. © Marc Pluim

Sprookjesfestival vanaf 2020 in Arnhem én Nijmegen

VideoARNHEM/ NIJMEGEN - Voor de twaalfde keer gaat morgenmiddag in Arnhem en directe omgeving het Sprookjesfestival van start. In negen dagen tijd kunnen bezoekers kiezen uit liefst 87 verschillende voorstellingen en activiteiten.

De vraag is nog maar half gesteld, of Karin Terwisse levert het antwoord al. Ja, de tijd is inderdaad rijp om de vleugels uit te slaan met het Arnhemse Sprookjesfestival. En ja, dat gaat ook gebeuren. Volgend jaar reeds, met een eigen editie in Nijmegen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.