Volledig scherm
© Marina Popova

Stan&Co viert 1-jarige verjaardag met groot feest in Arnhem

ARNHEM - Restaurant Stan&Co in Arnhem viert zaterdag 19 november zijn 1-jarig bestaan. Vaste gasten en bezoekers kunnen het feestje dat onder het motto 'Stantastic' wordt gehouden, meevieren.

Er zijn kinderactiviteiten, live-optredens en er komen dj's draaien. Bezoekers kunnen tal van prijzen winnen. Het rekeningnummer op de bon correspondeert met een prijs. Dat kan een fles wijn of een borrelplank zijn, maar ook een uitnodiging voor een bezoek aan de brouwerij van Grolsch.

Massale toeloop
Op 19 november 2015 opende Stan&Co de deuren aan het Willemsplein. Vanaf dag één liep het storm. Assisent-manager Anthony Rhebok was er vanaf het eerste moment bij. „We werden overvallen door de massale toeloop. Binnen een week riepen we al mensen op te solliciteren. De eerste dagen hadden 45 medewerkers, op 1 januari bestond ons personeelsbestand al uit 80 personen. De impact van Stan&Co op Arnhem heeft ons allemaal verrast.”

Geen hype
Rhebok weet dat er nog altijd mensen zijn die denken dat de populariteit van Stan&Co van voorbijgaande aard is. "Stan&Co is geen hype. Dat stadium zijn we voorbij. We hebben, denk ik, Arnhem mede opnieuw op de kaart gezet."

Stationsgebied
Het succes van Stan&Co is volgens hem ook te danken aan 'ontwikkelingen' in het stationsgebied van Arnhem. "In dezelfde periode ging het Centraal Station van Arnhem open. Bioscoop Pathé opende de deuren en Happy Italy volgde. Die voorheen zo donkere steeg werd een levendige promenade. Het gebied aan deze kant van Arnhem werd van de ene op de andere dag een plek waar mensen samenkomen."

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.