Gerichte actie van politie en handhavers om de criminaliteit en hufterigheid in het Spijkerkwartier tegen te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerichte actie van politie en handhavers om de criminaliteit en hufterigheid in het Spijkerkwartier tegen te gaan. © Rolf Hensel

Steenstraat valt ten prooi aan ‘hyena's’: ‘We jagen op en omsingelen overtreders en criminelen’

ARNHEM - Een kleine tachtig overtredingen hebben politie-agenten en gemeentelijke handhavers donderdagmiddag en -avond geconstateerd. Deze zaken liepen uiteen van het in bezit hebben van harddrugs tot het ontbreken van fietsverlichting. In totaal werden er drie arrestaties verricht.   

17 reacties

 • Wim

  6 maanden geleden
  BOA’s zijn vaak onhandig. God verhoede dat deze mensen een vuurwapen krijgen: dat is vragen om problemen. Maar er is ook een keerzijde: het begrijp is op voor de enkeling met vergeten ID of zonder fietslamp. Zero tolerance en een lange adem is nodig om de bende in de Steenstraat en Klarendal op te ruimen. Niet alleen zware criminelen, maar alle criminelen en wetsovertreders. Ieder plaaginsect bestrijden. Met wortel en tak uitroeien. De cultuur moet om. Naar een veel veiliger en gezelliger Arnhem.
 • Honorguy

  6 maanden geleden
  Laat dit aub het begin zijn van een groot offensief in de gehele stad. Het feit dat één dag zo veel heeft doen opleveren zegt alweer genoeg. Dit laat wederom zien dat Arnhem toe is aan een flinke uitbreiding voor zowel politie als handhaving. Maar omdat de Randstad oh zo belangrijk is krijgen we niets in deze regio en wat we krijgen moeten we wel verdelen naar de dorpen rondom.
 • Honorguy

  6 maanden geleden
  Dat kan zelfs het controleren op grond van de voedsel- en warenwet gaan omdat het een bezorger betreft. Kortom checken of alles in orde is, juist omdat bezorgen onder de 16 jaar niet meer mag. Genoeg reden voor een controle, dikke pech helaas voor de jongen. Maar het mag, leuk verhaal verder van dat 36 uur. Zo werkt het hier niet, kom met bewijs zou ik zeggen. Duidelijk verzonnen dat laatste.
 • Anonymous

  6 maanden geleden
  de Meeste ondernemers willen er zelfs niet zitten omdat de huurvraagprijzen  te duur voor de slecht onderhouden panden  en geen eigen geld geld willen investeren in een huurpand  dus wie zijn de schuldigen hier en dan heb ik het nog niet over de vergunningen ,en gemeentelijke belastingen ,etc
 • Anonymous

  6 maanden geleden
  Waarom wordt een 17 jarige bezorger op een herkenbare bezorgfiets van thuis-bezorg tijdens zijn bezorg werk staande gehouden ,de bezorger komt uit een oorloggebied ,waar mensen staande werden gehouden door milities  en meteen werd vast gezet of erger. Deze jongen is dus iets meer geagiteerd voor zijn leeftijd, heeft ook nog zijn uiterlijk tegen en zijn verstaanbaarheid/taalbegrijpwaarheid tegen ,omdat hij niet mee wil gaan omdat hij nog geen 100 meter bij zijn bezorg-bedrijf is .Waar zijn legitimatie ligt,wordt door 4 BOA's tegen de grond gewerkt en na 36 uur vrijgelaten.zonder aanklacht .

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Arnhem e.o.