Volledig scherm
Voorzitter Jan Willem Brummelman van Lions Kwartier Arnhem overhandigt een cheque met een waarde van 33.000 euro aan voorzitter Grace Roetert van Stichting Gaandeweg. Het bedrag was de opbrengst van de jaarlijkse golfdag. © Lions Kwartier Arnhem

Stichting Gaandeweg ontvangt opbrengst golftoernooi Lions

ARNHEM - De jaarlijkse golfdag van Lionsclub Kwartier van Arnhem heeft 33.000 euro opgebracht voor de Stichting Gaandeweg. Voorzitter Jan Willem Brummelman heeft een cheque ter waarde van het bedrag overhandigd aan voorzitter Grace Roetert van de stichting.

De Lionsclub Kwartier Arnhem houdt jaarlijks een golfdag voor een goed doel op Landgoed Welderen in Elst . Afgelopen dinsdag stond de golfdag in het teken van de Stichting Gaandeweg.

Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker een weekend of een weekje onbezorgd op vakantie kunnen.

Loterij

Tijdens het toernooi werd geld ingezameld met een loterij en een veiling.  Voorzitter Grace Roetert van Stichting Gaandeweg was blij verrast over het bedrag dat zij mocht ontvangen. ,,Hiermee kunnen veel gezinnen helpen even weg te zijn uit de dagelijkse sleur en verdrietige momenten’’, aldus Grace Roetert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.