In kantoorkolos 52Nijmegen brandt veel licht en zijn er mensen aanwezig.
Volledig scherm
PREMIUM
In kantoorkolos 52Nijmegen brandt veel licht en zijn er mensen aanwezig. © Paul Rapp

Stiekem toch een dagje naar kantoor, het gebeurt veel: ‘Ik verkoop beter als ik je echt aan kan kijken’

ARNHEM/NIJMEGEN - Werk thuis, zegt Rutte. Maar doen we dat ook? In de avondschemer is het eenvoudig koppen tellen achter de verlichte kantoorramen.

8 reacties

 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  En maar naar excuses zoeken om wel naar het kantoor te gaan, zo komen we er natuurlijk nooit. Ga eerst eens bij jezelf te rade, is het wel nodig, en wat kan ik zelf doen.
 • Marjolijn Dehue

  1 maand geleden
  Rutte zegt ook 'als het kan' Dat 'stiekem' bevalt me absoluut niet. In dat pand zijn meerdere (kleine) bedrijven gevestigd, als je alleen op kantoor zit lijkt me dat geen probleem. Daarnaast, zakelijke en financiële dienstverlening zitten niet in een lockdown. Ik zelf ben ZZPer in de zakelijke dienstverlening en ik zit elke dag op kantoor omdat ik thuis geen werkplek heb.
 • jan Rikken

  1 maand geleden
  In kantoorkolos 52Nijmegen brandt veel licht en zijn er mensen aanwezig. Mooie foto en tekst. Maar het is al 9 jaar mijn uitzicht en wat me vooral opvalt is dat daar dag en nacht erg vee licht brand. Misschien een tip om de verlichting te schakelen op basis van aanwezigheid. Met betrekking tot de inhoud van het artikel is het een aanname gebasseerd op ...?
 • Evil Admin

  1 maand geleden
  Net zoals het antwoord van het falen van communisme meer communisme is van de ware gelovige, zo is het antwoord van het falen van de lockdown meer lockdown van de lockdown gelovigen. Bedrijven en ondernemers zullen toch moeten kunnen werken, anders is er straks geen economie meer. En zonder de belastingen die de private sector moet ophoesten is er ook geen publieke economie. En je hoeft maar naar Venezuela te kijken om te zien wat er dan gaat gebeuren. Hyperinflatie en massa werkloosheid.
 • N. Wieman

  1 maand geleden
  Stiekem? Vreemde kop!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Arnhem e.o.