Nieuwbouw, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Nieuwbouw, foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Stikstofuitspraak treft vooral Gelderland en Brabant

ARNHEM - Gelderland en Brabant zijn het zwaarst getroffen door de stikstofuitspraak van de Raad van State. In Gelderland zijn 305 bouwprojecten onzeker geworden doordat de rechter een streep door het Nederlandse stikstofbeleid heeft gezet. Brabant is koploper met 338 projecten.

14 reacties

 • LegendaryCarlos

  2 jaar geleden
  Het probleem in deze is dat het volk wat hier voor gestemd heeft geen problemen ondervindt van deze flauwekul.
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Geen schade aanricht aan de natuur? Welke natuur? Die omgezaagde bomen die we hadden? Of die enorme "natuurparken" die we momenteel bouwen met graafmachines die er de rest van het jaar dagelijks mee bezig zijn?Of is natuur het vierdaagsebos (google maar) waar allemaal dezelfde jonge boompjes in nette rijtjes staan zoals in Flevoland.Dit is duidelijk dwarsliggen van de rechters die toch al zo fantastisch in het nieuws zijn laatste maanden. Hoogmoed komt voor de val.
 • GeenWindmolensHierNL

  2 jaar geleden
  Met een beetje geluk gaat het nieuw te bouwen ziekenhuis net buiten Doetinchem hierdoor ook niet door. Mooie motivatie om het dan toch maar op (een veel betere plek) het Laborijn terrein te bouwen.
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  kan de Rona meteen stoppen met het opnieuw op de kaart zetten van de noordelijke aftakking van de betuwelijn dwars door de Achterhoek. hier zit men toch werkelijk niet op te wachten.
 • Annabel

  2 jaar geleden
  Ja, gek zeg. Liever geld dan gezond, zeg maar. Kun je lekker spullen kopen. En op vakantie naar de steeds schaarser wordende mooie natuur. Da's het echte leven. Geld vóór alles... Triest. 
 1. Bliksemactie van Arnhemse gemeenteraad: Paasbergflat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklanten
  PREMIUM

  Bliksemac­tie van Arnhemse gemeente­raad: Paasberg­flat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklan­ten

  ARNHEM - Met een bliksemactie heeft de gemeenteraad van Arnhem voorkomen dat er opnieuw zorgklanten kunnen worden ondergebracht in de Paasbergflat. Eerder deze maand had de gemeente een langslepende rechtszaak daarover verloren van de stichting Onderdak. Daardoor was het toch weer mogelijk geworden om een grotere groep overlastgevende zorgmijders in de flat te huisvesten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Kuipers over avondklokuitspraak Gommers: 'Welke set aan maatregelen kies je?'
  Play

  Kuipers over avond­klokuit­spraak Gommers: 'Welke set aan maatrege­len kies je?'

 2. Grapperhaus: 'Avondklok is ingrijpende maatregel'
  Play

  Grapper­haus: 'Avond­klok is ingrijpen­de maatregel'

Arnhem e.o.