Volledig scherm
Tattoo-artiest Boo Litjes plaatst een beker op het been van Gerard Dimmendaal. Foto: Rolf Hensel. © Rolf Hensel

Stormloop bij Arnhemse tattooshop die korting geeft op Vitesse-tattoo

ARNHEM - Na de bekerwinst loopt het storm in tattooshop Stripes in Arnhem. Dankzij een slimme aanbieding willen tientallen supporters de historische overwinning van Vitesse daar vereeuwigen.

De tattoo-artiesten van de tattooshop aan de Arnhemse Hommelstraat werken zich een slag in de rondte om alle kuiten en armen te voorzien van een KNVB-beker, de naam Vitesse en de datum waarop Vitesse de KNVB-beker won. In één week kregen eigenaars Jordy Peters en Jah Mani Linger meer dan 50 verzoeken voor een Vitesse-tatoeage. 

Stripes had een slimme actie bedacht. Bij bekerwinst van Vitesse konden Arnhemmers voor 50 euro een tattoo van de KNVB-beker laten zetten.  Voor een 10 of 20 euro meer komen er meer details bij en wordt de beker iets groter.

47 jaar gewacht

Volledig scherm
Een beker met datum op de kuit van een Vitesse-supporter. © Rolf Hensel

,,Normaal gesproken zou zo'n tatoeage 90 tot 110 euro kosten. Maar we willen mensen die het niet breed hebben de kans bieden op deze manier de bekerwinst te vieren’’, zegt Peters. Gerard Dimmendaal was er als de kippen bij om een tattoo te scoren. ,,Ik heb er 47 jaar opgewacht. Nu we de beker hebben, moet hij op mijn kuit.’’

Bij andere tattooshops in Arnhem loopt het bepaald niet storm. Tattoo Roel en de Tattooschuur hebben wel een aantal afspraken gemaakt. Zij verwachten nog meer aanvragen binnen te krijgen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.