Prikken in de prikbus
Volledig scherm
PREMIUM
Prikken in de prikbus © Rolf Hensel

‘Stormloop’ bij prikbus voor coronavaccin: ‘Ik had andere zaken aan mijn hoofd, daarom heb ik het prikken steeds uitgesteld’

ARNHEM - Het is donderdag druk bij de prikbus aan het Velperplein in Arnhem. Sinds een QR-code verplicht is bij onder meer evenementen en in de horeca loopt het storm bij de vaccinatiebussen, volgens de GGD.

3 reacties

 • Theo Janssen

  2 maanden geleden
  @Jan Vries: Er is wel degelijk sprake van grote dwang . Ik heb twee kinderen ( 8 en 10 ) en die zitten op judo . Ze hebben toernooien . Bij die toernooien mag ik , omdat ik niet gevaccineerd ben , niet naar binnen. En hier in de achterhoek zijn geen testlocaties meer . Gevolg is dat mijn kinderen de dupe zijn . En dan ontstaat er een , door de regering bewust veroorzaakte , vaccinatiedwang voor mij .
 • Jan Vries

  2 maanden geleden
  Beste Marcel, vervelend voor je dochter, maar is geen sprake van dwang. Het is een vrije keuze om te gaan stappen of je te laten vaccineren. Of als je dat niet wilt je (gratis) te laten testen. In de landen om ons heen zijn ze niet altijd zo coulant. Dus leg nou niet de schuld bij de overheid maar maak je dochter bewust van haar luxe positie dat ze gewoon kan kiezen
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Jammer dat de overheid hun belofte niet na komt, van de vrijwilligheid, maar door de Corona pas de jongeren dwingen om hun te vaccineren… !! Onze dochter moet in het weekend 3x de stok in haar neus laten duwen om met haar vrienden effe te kunnen gaan stappen en daarvoor moet ze dus 3x 60 km met de auto op en neer… onze (r)overheid is echt milieu bewust….

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.