Twee verdachten van de mishandeling van Arnhemse badmeesters tijdens de rechtszitting dinsdag in de rechtbank in Arnhem.
Volledig scherm
Twee verdachten van de mishandeling van Arnhemse badmeesters tijdens de rechtszitting dinsdag in de rechtbank in Arnhem. © Nicole Coenen van den Hout

Strafeis tegen verdachten mishandelen Arnhemse badmeesters: tot 36 maanden cel

ZUTPHEN/ ARNHEM - De strafeis tegen de vier verdachten van de mishandeling van twee badmeesters (vader en zoon) in zwembad Klarenbeek in Arnhem is 21 tot 36 maanden, waarvan 6 tot 7 maanden voorwaardelijk. Twee van de vier verdachten waren dinsdag aanwezig tijdens de rechtszaak.

8 reacties

 • Marco

  2 jaar geleden
  Schandalig lage strafeis voor dit gepeupel. Een schande voor de rechtsstaat. 
 • Dagobert

  2 jaar geleden
  Willem je ben echt een zielig persoon .
 • Willem

  2 jaar geleden
  Ter beschikking aan de wetenschap zou een gepaste straf voor dit ongedierte zijn...
 • Ook

  2 jaar geleden
  De advocaten zijn te druk bezig om hun klanten als "slachtoffer" neer te zetten.Van hen te verlangen dat ze zich ook nog om echter slachtoffers moeten bekommeren is vast te veel gevraagd en past ook vast niet in hun strategie.U verwacht hier te veel moreel denken van deze advocaten!
 • Ook

  2 jaar geleden
  Als advocaten zich gaan "verbazen" over de wijze waarop een misdrijf in de pers is gekomen wil dat voor mij enkel maar zeggen dat zij zelf niet echt iets tot ontlasting van de rollen van hun klanten kunnen aandragen. Met andere woorden: daar valt nauwelijks meer iets aan af te doen dus.Dan blijft er dus niets anders over dan maar over de pers te gaan roepen om zo een beeld te schetsen van zijn klant die al bij voorbaat zou zijn veroordeeld door de media.Hopelijk kijken de rechters hier doorheen.
 1. Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald
  PREMIUM
  Update + Video

  Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald

  ARNHEM - Met grof geschut viel een zwaarbewapend arrestatieteam donderdagavond een grote loods in Meinerswijk in Arnhem binnen. Daar vond de politie een professioneel crystal meth-lab. Bij de inval werd een 34-jarige man gearresteerd die zich had verstopt in een systeemplafond. Vrijdag aan het einde van de middag hield de politie een tweede verdachte aan in het gebouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Arnhem e.o.