Christine Ram van de Arnhemse Bomenbond draagt een kartonnen kruis mee, dat zij later zal beschrijven en achterlaten op de stomp van een beuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Christine Ram van de Arnhemse Bomenbond draagt een kartonnen kruis mee, dat zij later zal beschrijven en achterlaten op de stomp van een beuk. © Erik van 't Hullenaar

Strijders voor Arnhemse bomen houden stille tocht voor gevallen vrienden: ‘Dit zieke kapbeleid moet stoppen’

ARNHEM - Actievoerders hebben zondag een treurmars gehouden voor de gevelde bomen in het Arnhemse Gravinnenbos.

28 reacties

 • Doreen Proos

  2 jaar geleden
  Gelukkig zijn er mensen die nog nadenken over het onnodig kappen van gezonde bomen. Hulde voor de actievoerders die zich keurig aan de regels hielden.
 • J.A. de H

  2 jaar geleden
  Het moet niet gekker worden. Een stille tocht voor een boom. En dan zonder afstand houden en mondkapje. Mede door dit soort idioten zitten we in de lockdown.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Volgens mij gaat het hier niet zo zeer om linkse actievoerders maar om mensen die inmiddels behept zijn geraakt met een diep geworteld wantrouwen jegens alles wat zijn voor overheid en daaraan gerelateerd houden. Mensen die achter opvattingen van Willem Engerd aanlopen, die vinden dat BAUDET een punt heeft en die eigenlijk alleen maar overal tegen (kunnen) zijn.Ik vind dit best wel gevaarlijke mensen eigenlijk naast dat ze zich niet zelden enorm theatraal gedragen, net zoals op deze foto met dat kruis bijvoorbeeld.
 • Henk Visscher

  2 jaar geleden
  Nou, mooie "stille tocht", met die gek met zijn megafoon. Verder grote onzin, want het is juist goed het bos te onderhouden, en dus zo nu en dan wat bomen te kappen. Ik woon daar zelf in de buurt, en ik vind dat de gemeente het prima onderhoudt 
 • Opa

  2 jaar geleden
  Benieuwd hoe men reageert als een van deze bomen op henzelf terecht komt. Bomen langs paden en overhang moet gekapt worden. Zie alleen niet het voordeel om hele gebieden te kappen zoals in warnsborn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem