Studio Konijnenvoer in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Studio Konijnenvoer in Arnhem. © Rolf Hensel

Studio Konijnenvoer is de zelfspot allang voorbij

Over de tongVeganistisch restaurant Studio Konijnenvoer popte al in zeven Arnhemse wijken op, met succes. Chef-kok Demian Parasmo kookt volledig ‘plant-based’.

Wie bij een veganistisch restaurant bang is om in een activistisch bolwerk terecht te komen waar je alleen maar mag debatteren, is bij binnenkomst al gerustgesteld. Studio Konijnenvoer oogt en voelt als een restaurant waar je een avond fijn kunt dineren. Nu ook in het centrum van de stad.

Het restaurant huist op de benedenverdieping van een verder onooglijk flatgebouw aan de Oude Kraan. Door het vroegere kantoor van een verzekeraar in te richten met goed gekozen tweedehands meubelen in een eenvoudige, maar verzorgde stijl, is een typisch hippe stedelijke plek ontstaan.

Met veel planten, kaarslicht en botanische kunst is het heel eigen en sfeervol. De binnenplaats tussen de oerlelijke hoge gebouwen met opgaande planten en muurkunsten voelt helemaal als een Berlijnse schat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.