Volledig scherm
Helene Fischer is slechts 1.58 meter groot, maar heel Duitsland ligt aan haar voeten. © Myrthe Nijman

Superfans van Helene Fischer gezocht

oproepARNHEM - Bent u een superfan van Helene Fischer? Heeft u al haar cd's (of veel)? Gaat u zaterdag ook naar haar concert in GelreDome? En woont u ook nog in de regio Arnhem, Nijmegen, Achterhoek, Liemers, Vallei, Rivierenland of Maasland? De Gelderlander hoort graag uw verhaal.

Wij willen graag weten hoe het zo is gekomen, tussen Helene en u. Wilt u ons hierover vertellen? Mail dan naar verslaggever John Bruinsma of app hem op 06-10920279    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.