De drie reclamevliegtuigjes waarmee de hoofdsponsor van Vitesse aartsrivaal NEC gelukt wenste in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-Beker.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie reclamevliegtuigjes waarmee de hoofdsponsor van Vitesse aartsrivaal NEC gelukt wenste in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-Beker. © Paul Rapp

Supporters Vitesse boos over ‘onbegrijpelijke’ aanmoedigingsactie voor aartsrivaal NEC

VideoARNHEM - De actie waarmee hoofdsponsor Waterontharder.com van Vitesse woensdag aartsrivaal NEC aanmoedigde voor het bekerduel met VVV-Venlo in Almelo is bij een groot deel van de Arnhemse aanhang in het verkeerde keelgat geschoten. De Supportersvereniging Vitesse heeft bij de club om opheldering gevraagd.

  1. Ereplaats voor buste van oorlogsheld John Waddy in Airborne Museum
    PREMIUM

    Ereplaats voor buste van oorlogs­held John Waddy in Airborne Museum

    OOSTERBEEK - De Britse oorlogsveteraan John Waddy staat sinds zaterdag met zijn buste in het Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek. Op de velden van de Ginkelse Heide en Johannahoeve, waar hij verbeten strijd leverde tijdens de Slag om Arnhem, voelde hij zich thuis. Hij raakte in 1944 zwaar gewond, was al bijna als dood opgegeven. Hij werd in 2020 toch nog 100 jaar, maar overleed in september van dat jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.