Susan, Joris en baby Nore zoeken een huis in Arnhem, maar dat is er niet: ze worden steeds overboden

WONINGMARKTUTRECHT/ ARNHEM - Joris en Susan hebben beiden een hartstikke goede baan, maar een huis vinden? Dat is op de oververhitte woningmarkt domweg onmogelijk, is de ervaring.  

15 reacties

 • Michel M

  1 week geleden
  Erg bijzonder . Bovendien Het hebben over beleggers die huizen van 400.000 kopen en dan nog overbieden. Ik ken ze niet. U wordt gewoon overboden door uw collega koper. Voorts net even op Funda gekeken. In Arnhem 136 vrij beschikbare koopwoningen tot 400.000. Daar zal toch wel iets tussen zitten?
 • Didi Janssen

  1 week geleden
  Voor 4 ton kan je best wat kopen in Arnhem noord maar niet als je alleen in Heijenoord wil wonen. Op een gegeven moment moet je concessies doen, hebben wij ook gedaan en wonen nu prima in Arnhem Noord. Op de ideale locatie? Nee dat niet maar wel beter dan in ons flatje.
 • Jan K

  1 week geleden
  Met dank aan het VVD beleid.
 • R. Laarman

  1 week geleden
  Hoop dat jullie het lukt ,om mee te doen ,met kopen zonder kijken,Die kleine moet echt uit het studenten huis.Tot nog toe heb ik alleen hele blije mensen gezien
 • Pieter van Pelt

  1 week geleden
  Nederland is af, zei Stef Blok (VVD) en schafte VROM af. De markt doet het verder wel. En er werd een stevige (huur)belasting op de woning corporaties gelegd. Wat een mooi land leven we in, zei Marc Rutte (VVD) en privatiseerde de gezondheids zorg, de energie sector en de NS. De markt zorgt wel voor schone lucht en verlaging van de (CO2) uitstoot. Wat een mooie oplossing: de markt. Alleen voor mensen die het geld hebben, de anderen vissen achter het net.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.