Tatoëerder Ivar drinkt liever thee dan straffe koffie bij Strafwerk

Mensen in ArnhemIvar Verheij (46)  is tatoëerder van Strafwerk in de Wielakkerstraat in het stadshart van Arnhem. Ze schenken er straffe koffie, maar Ivar drinkt gewoon thee.  

,,Op mijn 23e raakte ik geïnteresseerd in tatoeages. In het is kunstzinnige ervan. Vroeger was het meer iets voor zeelui en hing er een wat asociaal sfeertje omheen. Nu is het allemaal mode. Ik vind het een beetje stukgegroeid. Mensen willen een tatoeage omdat iemand anders er ook eentje heeft”, vertelt  Verheij.

,,Ze komen dan met een plaatje van Google of Instagram en dat is het dan. Ik mis de originele ideeën. Er zit ook veel troep tussen het werk. Tatoeages die na verloop van tijd vervagen, lelijk worden. Ik hou zelf van symbolen van de bewoners van de Polynesische Eilanden, een stijl met grote krachtige vlakken. Dat blijft altijd goed.” 

Volledig scherm
Ivar Verheij © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.