Volledig scherm
© Roland Heitink/Persbureau Heitink

Tegels uit vloer komen omhoog in woning Arnhem, bewoners uit pand gehaald

ARNHEM - Bewoners van een pand aan de Schepen ten Havestraat in Arnhem hebben maandagavond een tijdje op straat gestaan omdat in een ruimte in het pand op meerdere plekken de tegels uit de vloer omhoog kwamen. 

Omdat de zoon van de bewoonster het niet vertrouwde en dacht aan opgehoopt gas, vroeg hij andere bewoners van het pand het huis te verlaten. De gebelde brandweer heeft metingen verricht, maar heeft geen opvallende waardes gemeten. 

Volgens betrokkenen ligt de vloer er al twintig jaar. Het was maandagavond niet bekend wat er de oorzaak van is dat de tegels loskwamen. De brandweer heeft verhuurder Volkshuisvesting  geïnformeerd. Tot dusverre niet gebleken dat het probleem te maken heeft met de betonconstructie van de woning, aldus een woordvoerder van de corporatie dinsdag.

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.