Gerard Burgers
Volledig scherm
© Gerard Burgers

Tegenstanders bij hoorzitting: ‘Bekijk hele vergunning biomassacentrale opnieuw’

ARNHEM - Moet Veolia een nieuwe vergunning aanvragen voor de biomassacentrale op Industriepark Kleefse Waard? Dat is de vraag waar de provinciale commissie rechtsbescherming de komende tijd een antwoord op moet geven. 

4 reacties

 • Jan

  3 jaar geleden
  Afgelopen zaterdag liep ik met een boswachter in het bos bij Otterlo. Ik vroeg aan hem waarom zoveel bomen een blauwe markering hadden, waren deze ziek? “Nee, deze gezonde bomen worden omgehakt en door natuurmonumenten verkocht aan biomassacentrales”........ ik was flabbergasted. Welke milieuliefehebber kan dit nu nog ondersteunen?
 • René P. Egmond

  3 jaar geleden
  k krijg sterk het gevoel dat de redactie van de Gelderlander dit burgerprotest zelf ook steunt gezien de onevenredige aandacht die dit onderwerp krijgt. Grote foto's, veel ruimte. En dat voor een protest waarbij je twijfels kunt hebben hoe gemeend het is of dat het een excuus is voor NIMBY. Als er een windmolen op Kleefse Waard wordt geplaatst, is het ook niet goed. Als er een zonneveld op de Pley wordt geplaatst ook niet. Zo lossen we niets op en blijven we wijzen. 
 • RemcoG

  3 jaar geleden
  Dit zijn niet de klimaatgekkies, dit zijn mensen die het onzinnig vinden om goed bos te gaan opstoken om op papier aan klimaatdoelen te voldoen.
 • Pjotter

  3 jaar geleden
  Klimaat is belangrijk. Maar dit soort klimaatgekkies krijgen zo langzaam aan teveel aandacht

In samenwerking met indebuurt Arnhem