Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © AFP

Telefoon roodgloeiend bij Arnhemse ‘catnapper’: ‘Veel begrip voor mijn ergernis’

ARNHEM - De telefoon van ‘kattenvanger’ Nick Oudendag uit Arnhem heeft de afgelopen uren roodgloeiend gestaan. De man die na de zoveelste kattendrol in zijn tuin een kattenval neerzette, krijgt veel steunbetuigingen, maar ook enkele doodsbedreigingen. ,,Voor de duidelijkheid: ik ben geen dierenbeul.”

48 reacties

 • Bas

  6 maanden geleden
  Er staat in de milieuwet, dat huisdieren geen schade aan flora en fauna mogen aanrichten. Katten vangen vogels e.d., dus ze mogen niet vrij rondlopen. Maar handhavers hebben er geen tijd voor.
 • W. Peters

  6 maanden geleden
  Maar ja die verwarde mensen die dat soort bedreigingen uiten worden helaas bijna nooit opgehaald. Totdat het een keer fout gaat. De catnapper heeft overigens groot gelijk.
 • Max

  6 maanden geleden
  Doodsbedreigingen? Wat zijn dat voor een rare mensen tegenwoordig? Politici krijgen die ook regelmatig lees ik. Als je zo’n bedreiging stuurt zet dan ook je naam en adres erbij zodat de psychiatrische verpleging weet waar ze je op moeten halen.
 • Alert

  6 maanden geleden
  LVCer, wat een vergelijking maak jij. Een kind dat per ongeluk een bal in mijn tuin schopt, heet een incident. Geen probleem mee! Maar als dit dagelijks gebeurt, heeft het kind wel een probleem met mij. Als een kat een keer in mijn tuin poept, geen probleem, maar als katten dagelij s mijn tuin als een grote kattenbak zien dan krijgen de katteneigenaren wel een probleem met mij. Je moet gewoon zorgen dat je elkaar geen overlast bezorgt.
 • Alert

  6 maanden geleden
  Het gaat niet over een passerende kat in de tuin maar over vele katten die zijn tuin als een grote kattenbak zien. Goed lezen is ook een kunst, Wim.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Arnhem e.o.