Alleen het terras open is niet voldoende vindt Werry van Leeuwen van Sugar Hill in Arnhem. Hij beperkt zich tot afhalen van maaltijden en koffie voor onderweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Alleen het terras open is niet voldoende vindt Werry van Leeuwen van Sugar Hill in Arnhem. Hij beperkt zich tot afhalen van maaltijden en koffie voor onderweg. © Rolf Hensel

Terras weer open? Daar zit deze Arnhemse horecaman niet op te wachten: ‘Geeft alleen maar hommeles’

ARNHEM - Horecaondernemers snakken ernaar het terras te mogen openen. Zij staan te trappelen nu bekende burgemeesters daar een voor een voor pleiten. Nou ja, bijna elke ondernemer. De Arnhemse horecaman Werry van Leeuwen voelt er niets voor.

10 reacties

 • Berend Scholten

  2 weken geleden
  Deels openen is nu een slecht idee. Praat eens met zelfstandige ondernemers en niet met de grote uitbaters van ketens, die steeds op TV komen. Als horecaman ben je niet opgeleid als controleur/boa. Wie houdt zich aan de regels en hoe ga je dat controleren (testen bij Gelredome als je een biertje wil gaan drinken? Of zelf sneltesten voor een tientje en eerlijk handelen bij een positieve uitslag?) Waar ga je naar het toilet (verkeersregelaar?). Wat doe je bij een buitje? Prakische bezwaren volop.
 • Anneke Dijk

  2 weken geleden
  Er komt een volksopstand aan die echt ongekend is, zodra de waarheid over dit zogenaamde virus naar buiten is. De personen die hier achter zitten zullen de schade gaan betalen, gelukkig hebben die genoeg geld/goud.
 • E.E. Nonkel

  2 weken geleden
  Lekker op het terras. Vervolgens op een kluitje staan bij de plee als we moeten pissen.
 • Sandra Vliet

  2 weken geleden
  Misschien moet je een paar van je auto's of huizen verkopen Oubaha? Dan kan je de werknemers een normaal contract aanbieden en niet als moderne slaven gebruiken tegen 0 - uur contracten? Ironisch toch of niet, dat u nu misbruikt zegt te worden?
 • Michel Klaassen

  2 weken geleden
  Wij Hollanders worden zwaar genaaid, corona helemaal voorbij.... en dan een maand later alles weer in lockdown

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Theatermaker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen
  Play

  Theaterma­ker Leo in tranen, nu hij eindelijk weer een lach kan brengen

 2. Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af
  Play

  Hoge Raad wijst herziening Arnhemse villamoord af

Arnhem e.o.