Een inval in de Doeffstraat in Arnhem.
Volledig scherm
Een inval in de Doeffstraat in Arnhem. © Persbureau Heitink

Terroristische aanslag verijdeld met arrestaties Arnhemmers en Huissenaar

ARNHEM - In Arnhem en Weert zijn donderdag bij een gecoördineerde actie van de politie zeven mannen aangehouden. Het gaat daarbij om drie Arnhemmers, een man uit Huissen, twee mannen uit Rotterdam en een man uit Vlaardingen.

50 reacties

 • Nexit

  3 jaar geleden
  Regelmatig zie je dit soortberichten. Niet alleen in Nederland maar in de hele wereld. Ik vind dat er maareen oplossing voor is. Sluit de grenzen zodat je die terroristen tegen kunthouden en zet al die verdachten het land weer uit.
 • HvanDaal

  4 jaar geleden
  De Gelderlander.nl maakt zich vooral druk om het toenemend rechts extremisme. Beter gezegd dat steeds meer Nederlanders eindelijk duidelijk maken dat ze de terreur en het racisme richting blanke Nederlanders zat zijn. Want de geplande aanslagen zijn bedoeld om blanke Hollanders uit te roeien onder de vlag islam. De selectieve Zwarte Piet verontwaardiging is ook niks minder dan verkapt racisme richting de inheemse bevolking
 • Arie

  4 jaar geleden
  geweldig werk van de politie en de diensten die deze aanslag hebben verijdeld . dankzij hun blijven de mensen een aanslag bespaart !
 • Arie

  4 jaar geleden
  geweldig werk van de politie en de diensten . inmiddels alweer de zoveelste aanslag op Nederlandse grond verijdeld
 • piece

  4 jaar geleden
  Ik zit er ook niet op te wachten maar het is wel erg naief van u en andere burgers in Nederland om te denken dat na Belgie, Frankrijk, Duitsland en Engeland, er in Nederland geen aanslag een keer wordt gepleegd. Gelukkig hebben de politie en AIVD er al 3 kunnen verijdelen, echt Super!!! Maar geef mij 1 reden waarom Nederland zou worden overgeslagen. Nou die illusie heb ik echt niet hoor. Maar door het goede optreden van Politie en AIVD gelukkig nog nooit gebeurd!!!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem