Edward Sturing in gesprek met Ria Paul, een van de dertien licht dementerenden die dinsdag afkwamen op de eerste bijeenkomst  van Vitesse Football Memories. De twee kijken naar een foto van Frans de Munck, de legendarische oud-doelman van Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Edward Sturing in gesprek met Ria Paul, een van de dertien licht dementerenden die dinsdag afkwamen op de eerste bijeenkomst van Vitesse Football Memories. De twee kijken naar een foto van Frans de Munck, de legendarische oud-doelman van Vitesse. © Rolf Hensel

Terug naar de tijd van Charly Bosveld en kicksen met stalen neuzen

ARNHEM - Vitesse Betrokken, de maatschappelijke tak van de Arnhemse voetbalclub, heeft dertien licht dementerenden van de verzorgingshuizen Eldenstaete en Eimersstaete dinsdag een heerlijke voetbalmiddag bezorgd in Supportershome Monnikenhuize. 

Met medewerking van onder meer archivaris en voormalig speaker Martin Esveld, oud-speler Jacques Cleeren en ex-international Edward Sturing werden tijdens de eerste bijeenkomst van Vitesse Football Memories volop herinneringen opgehaald. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.