Impressie van hoe het Stadstheater in de Koepelgevangenis eruit kan zien. Het plan is ontwikkeld in opdracht van eigenaar Bas Tolmeijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe het Stadstheater in de Koepelgevangenis eruit kan zien. Het plan is ontwikkeld in opdracht van eigenaar Bas Tolmeijer. © Eigen beeld

Theater in De Koepel? Arnhemse wijk Lombok ziet dat wél zitten

ARNHEM - De buurt rond De Koepel in de Arnhemse wijk Lombok reageert positief op het plan van Bas Tolmeijer om het nieuwe Stadstheater in de voormalige gevangenis te realiseren, in combinatie met een hotel, een restaurant en woningen. 

3 reacties

 • Praetjes

  2 maanden geleden
  "tot aan het personeel dat elkaar tot 's avonds laat afloste in de ploegendiensten"Stjonge stjonge, waaruit mag deze overlast dan wel bestaan. Meer dan 15 jaar daar gewoond  en nog nooit iets vernomen dat de aflossing overlast veroorzaakte. Sommige mensen kunnen toch wel overdrijven.
 • Pim

  2 maanden geleden
  Wat ik mis bij de impressie is de kunstvloer, gemaakt door kunstenaar Anne Semler.Is het de bedoeling die te verwijderen?Dan zou ik maar snel in gesprek gaan met Anne Semler.
 • Wim

  2 maanden geleden
  Het is een rijksmonument. Gaat Arnhem zijn zoveelste gebouw de nek omdraaien onder het mom van woningnood en commercie? Dit plan is ronduit belachelijk. Kortetermijndenken en eigen belang vieren weer hoogtij. De Dikke Ikke. Misschien zijn er wel oplossingen, maar dan gecombineerd met het voormalige KEMA-terrein. Maar dat plan is nog in de verf. Dus ophouden met verprutsen van Arnhem. De schade is al veel te groot, 75 jaar monumentaal-wanbeleid na de oorlog. Denk na.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Arnhem e.o.