Theo Janssen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Janssen. © Erik van 't Hullenaar

Theo Janssen werkt met Marcel van Roosmalen aan boek: Op pad met de Dikke Prins

VideoARNHEM - Marcel van Roosmalen werkt aan een boek over Theo Janssen. Maar je moet een broedende kip niet storen. Dus vraag de schrijver vooral niet wat voor boek het wordt.

7 reacties

 • Herman

  4 jaar geleden
  Een naam aan een stichting verbinden die nergens cijfers publiceert kan op den duur ook tegen je werken. 
 • tonny boxel

  4 jaar geleden
  Ik ben benieuwd Theo heeft het hart op de juiste plek hij is ambassadeur van onze stichting Jaimy voor kinderen met kanker en dat doet hij top. 
 • Arnhemmer1971

  4 jaar geleden
  Icoon? Sorry hoor. Een schaamteloze flapdrol. Dat idiote voetbal voegt niks toe aan de stad.
 • Herman

  4 jaar geleden
  Het zou het boek helemaal af maken als het laatste hoofdstuk gaat over zijn slechte gewoontes zoals roken en teveel eten. Icoon van de stad of niet, hij is eerder het voorbeeld van een volgevreten prof 
 • Hennie Brouwer

  4 jaar geleden
  Een ieder die denkt wat te zijn, te betekenen of te hebben betekent  schrijft tegenwoordig een boek. Begint wel erg gewoon te worden. Tuurlijk Theo Janssen zal voor de Arnhemse voetbalwereld best iets betekent hebben. Maar om hem als een icoon neer te zetten. Ja voor Arnhem en omstreken maar verder.
 1. MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
  PREMIUM

  MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesse­ren: ‘Zou een verhaal uit een jongens­boek zijn’

  De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.

In samenwerking met indebuurt Arnhem