Volledig scherm
De grote zaal van poppodium Luxor Live aan het Willemsplein in Arnhem © Jelle de Ruiter

Tien Arnhemse dancefeesten op tiende verjaardag Luxor Love

ARNHEM - 8Bahn, Watermeloen, Knock on Wood, GAPS, Au Moins, Juxtapose, Work Them, Moonshine, Abstract en Overstuur. Die tien Arnhemse organisatoren van dancefeesten bundelen de krachten voor het 26 uur durende muziekfestival Luxor Love.

Het is het tiende verjaardagsfeest van het Arnhemse poppodium Luxor Live, dat begint om 12.00 uur op zaterdag 8 september en gaat door tot 14.00 uur de volgende dag. De tien dancefeesten waren allemaal al eens in Luxor Live, maar nooit eerder op één evenement.

De bekendmaking van het lijstje dancefeesten is de eerste tip die het poppodium oplicht van het programma van Luxor Love. ,,Het speelt zich allemaal af in één zaal, maar elke paar uur zal het feest op audiovisueel vlak weer compleet anders zijn”, aldus Luxor Live-programmeur Niels Leferink.

Luxor Live streeft naar een zo divers mogelijk publiek op het verjaardagsfestival. Daarom is gekozen voor zoveel verschillende dancefeesten. De liefhebbers van live muziek hoeven overigens niet te vrezen; op 1 augustus wordt meer duidelijk over de bands op Luxor Love, belooft het poppodium.

Kaarten voor het festival gaan tien euro kosten, maar zijn slechts verkrijgbaar aan de deur. Er is geen voorverkoop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.