Tiende neushoornbaby ‘Royal Burgers’ Zoo’ haalt nieuwsuitzending CNN

VideoARNHEM/ LONDEN - De eerste beelden van de jongste telg van de breedlipneushoornfamilie van Burgers’ Zoo gingen donderdag het hele land door. Maar niet alleen in Nederland was het tiende neushoorntje sinds 2002 nieuws. Ook het CNN-programma ‘Hala Gorani Tonight’ pakte de videobeelden op die de Arnhemse dierentuin van de jongeling verspreidde.

De show sloot donderdagavond af met beelden van de pasgeboren ‘aanbiddelijke nieuwe aanwinst’ en zijn moeder. Een ‘schattig einde’ van het programma, aldus de presentatrice die ook nog even het succesvolle neushoornfokprogramma van ‘Royal Burgers’ Zoo’ roemde. 

De Arnhemse dierentuin is er trots op dat het fokprogramma met de breedlipneushoorns zo succesvol is en is verguld met de internationale aandacht daarvoor. ,,Dit is voor ons natuurlijk erg leuk”, zegt woordvoerder Bas Lukkenaar van Burgers’ Zoo.

Het jongste breedlipneushoorntje van Burgers' Zoo in Arnhem als uitsmijter van het CNN-programma 'Hala Gorani Tonight'.
Volledig scherm
Het jongste breedlipneushoorntje van Burgers' Zoo in Arnhem als uitsmijter van het CNN-programma 'Hala Gorani Tonight'. © CNN
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.