Volledig scherm
De nieuwe treinen op de Rhein IJssel Express, die rijden tussen Arnhem en Emmerich, werden in 2017 in gebruik genomen. © de Gelderlander Achterhoek

Tijdelijk bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Emmerich door defecte trein

ARNHEM / ZEVENAAR - Door een defecte trein reden er maandagochtend tijdelijk geen treinen op het traject Arnhem - Zevenaar - Emmerich. Inmiddels rijden de treinen gewoon weer. 

Tussen 09.00 en 11.00 uur werden bussen ingezet om reizigers te vervoeren. 

Op het traject rijden sinds 2017 nieuwe treinen: de Rhein IJssel Express. Deze stoptreinen rijden normaal gesproken tussen Arnhem en het Duitse Düsseldorf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.