Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Tim Akkerman op Motorfest, tenminste als het festival doorgaat

ARNHEM - De Haagse singer-songwriter Tim Akkerman (foto) gaat optreden op het festival Motorfest. Dat wordt op 11 en 12 september gehouden op Papendal, als de coronamaatregelen dat toestaan.

 1. Klankkunstenaar haalt carillon Eusebiuskerk uit comfortzone met compositie voor ‘Sonsbeek 20 -> 24’
  PREMIUM
  2

  Klankkun­ste­naar haalt carillon Eusebius­kerk uit comfortzo­ne met compositie voor ‘Sonsbeek 20 -> 24’

  ARNHEM - Dat de Arnhemse stadsbeiaardier Bob van der Linde open staat voor andermans ideeën, bewees hij al eerder. Zo zorgde hij eens voor de muzikale ondersteuning van een huwelijksaanzoek. Van der Linde liet op verzoek het lievelingslied van het betreffende stel uit de toren van de Eusebiuskerk klinken, terwijl de man in kwestie onder de toren op z’n knieën ging.
 2. 
Burgemeester Marcouch legt eerste krans bij Dodenherdenking zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’
  PREMIUM
  Video
  3

  Burge­mees­ter Marcouch legt eerste krans bij Dodenher­den­king zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’

  ARNHEM - ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken', zegt burgemeester Ahmed Marcouch in een bijzondere film die de gemeente heeft uitgebracht ter gelegenheid van Dodenherdenking tijdens een gesprek met drie Arnhemse jongeren. Marcouch legde dinsdagmorgen de eerste krans bij het monument ‘Mens tegen Macht’ in het centrum van de stad, samen met vicevoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Arnhem e.o.