Volledig scherm
Tom Schraven in The Voice. © RTL

Tom uit Arnhem blaast jury omver bij The Voice (video)

ARNHEM - De Arnhemse Tom Schraven is door naar de volgende ronde van het televisieprogramma The Voice of Holland. Met zijn eigen versie van het One Republic nummer Love Runs Out wist hij alle coaches te imponeren.

Na een aantal woorden vond jurylid Sanne Hans het al goed genoeg klinken om haar stoel te draaien. Hierop volgden Guus en Waylon. Ali B wachtte wat langer, maar draaide toch al staande op zijn stoel om.

Stadion
Waylon liet zijn enthousiasme na het optreden duidelijk merken. „Yes! Met een gitaar en een stem!" Guus benadrukte dat er ondanks het goede optreden ook wat te verbeteren valt. „Daarom sta je hier en niet in het stadion in Arnhem, waar je woont. Maar daar kunnen we wel naartoe."

Frontman
Coach Sanne Hans was duidelijk onder de indruk van de Arnhemmer. „Ik heb niet vaak mensen gezien die de band kunnen dragen. Jij bent gewoon een frontman." Tot slot legde Ali B zijn late draai uit. „Ik trek dat gehijg gewoon niet aan het begin."

Toch wilde hij Tom graag in zijn team, al had de rapper een andere aanpak dan de overige coaches. „Ik kan je ook helpen, door niet bij je te slijmen, maar heel streng voor je te zijn."

Uiteindelijk koos Tom voor Sanne als zijn Voice-coach.

Docent
De uit Angeren afkomstige Tom werkt fulltime als muzikant, maakt familievoorstellingen en geeft les op het conservatorium in Arnhem, meldde Radio 538 eerder. Op zijn 13e won hij de Kunstbende, een wedstrijd voor jong creatief talent. De muzikant is meerdere keren door goede vriendin Ilse de Lange gevraagd om deel te nemen aan The Voice, maar zag hij dit toen niet zitten. Nu is hij van gedachten veranderd en hoopt hij heel ver in het programma te kunnen komen.

Evers staat op
Eerder vandaag mocht Tom zijn auditienummer laten horen bij het Radio 538-programma Evers Staat Op. Dit optreden is hier terug te beluisteren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.