Gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel van de gemeente Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel van de gemeente Arnhem © linkedin

Topambtenaar Arnhem ging naar Saoedi-Arabië, ene gemeente is strenger dan andere over dienstreizen

De Arnhemse gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel is al een week in het nieuws vanwege een werkbezoek aan Saoedi-Arabië. Burgemeester Marcouch steunt hem. Over tot de orde van de dag?

6 reacties

 • wil

  4 jaar geleden
  Allemaal kletskoek. Wat heeft Arnhem wereldwijd als voorbeeld te stellen. "hoe Arnhem met zijn burgers omgaat". Spannend onderwerp. Daar hoeven ze niet prat op te gaan. Deze gemeentesecretaris leeft er kennelijk van om op buitenlands bezoek te gaan. Inzichten in vernieuwing rond vrouwenrechten, da's helemaal lachen. Dergelijke landen storen zich nergens aan. Dit zijn thema's in EU verband. En dan stoort Saoedi Arabië zich daar toch niet aan. Het blijft een domme actie. Geef dat toe en dan is het einde media aandacht.
 • dod

  4 jaar geleden
  De arrogantie van de macht.
 • Fr33k

  4 jaar geleden
  Oh ja, wie gaf toch die opdracht tot de moord op Khashoggi? Was dat niet de gastheer? Leuke relatie van Arnhem, of moet ik nu vriend zeggen? De beste maatjes...
 • RechterRoyBean

  4 jaar geleden
  Tja, ik zie het dienstbelang van zo'n reis echt niet zitten. Ook niet als gesteld wordt dat er "een bijdrage is geleverd aan de inzichten voor Saoudi Arabie." Wat een flauwe kul! Alsof de sic van Arnhem zoveel invloed heeft in SA. Men weet daar niet eens waar Arnhem ligt. Gemeente, pas de rechtspositieregels maar snel aan en grondig ook, en besteedt er verder maar geen tijd aan. Het heeft al tijd en geld genoeg gekost!
 • MKiender

  4 jaar geleden
  De regel luidt: dit soort reizen mogen niet door derden worden betaald, helder toch. Wie betaalde het ook alweer, oh ja Ernst en Young. Hebben die belang bij het gunstig stemmen van de hoogste ambtenaar in Arnhem ? Jazeker ! Kortom de integriteit is geschaad. Ophouden met afleidende bewegingen s.v.p.

In samenwerking met indebuurt Arnhem