Tractor obstakel voor verkeer centrumring

videoARNHEM - Een mankement aan de tractor heeft dinsdagmorgen voor een verkeersopstopping op het Arnhemse centrumring gezorgd. De tractor kapte ermee op het Willemsplein vlak voor de Willemstunnel. De bak met zand stond geparkeerd op de rechterrijstrook.

,,Bij het verkeerslicht hoorde ik al iets. Wat er precies aan de hand is weet ik niet, maar ineens deed-ie het niet meer. Ik kon de de tractor nog net aan de kant zetten’’, vertelt de chauffeur.

De man reed namens grondverzetbedrijf Bram Bakker zand van de Westervoortsedijk richting Schuitgraaf. Het was zijn tweede rit door Arnhem. 

Het verkeer had last van de laadbak die op één van de twee rijkstroken bezet hield. Auto's die vlak voor de Willemstunnel rechtsaf naar het station wilden pakten fietspad en stoep om hun doel te bereiken.

In de tussentijd wachtte de chauffeur geduldig in het zonnetje op de monteur. 

Volledig scherm
Tractor verspert weg voor doorgaand verkeer Arnhem, Willemstunnel. © Eric van der Vegt
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.