Trajectcontrole op de Pleijroute staat nu aan en dit is waarom

VideoARNHEM/ HUISSEN - Justitie schakelt vandaag de trajectcontrole op de Pleijroute in Arnhem in. In beide rijrichtingen op de N325 tussen het Nijmeegseplein en het Velperbroekcircuit wordt voortaan 24 uur per dag gemonitord of weggebruikers zich wel aan de maximumsnelheid van 80 kilometer per uur houden. Een bekeuring is binnen enkele dagen binnen.

39 reacties

 • Hendrik

  5 maanden geleden
  ongepast antwoord
 • Piet Dielman

  5 maanden geleden
  echt weer , justitie op zij'n smals  !!!!!
 • Marc

  5 maanden geleden
  Gaat om de reden waarom men controleert.  Dat verhaal over ongevallen op dit stukje weg is pure onzin.
 • Bert

  6 maanden geleden
  Een groene golf is er nooit geweest tenzij jij er in rijdt
 • Volger

  6 maanden geleden
  Als iedereen zich aan de wet houd zijn allerlei controlerende maatregelen niet nodig en dat bespaart een hoop geld. Steeds meer politie en andere diensten om de bevolking een het gareel te houden. Een neerwaartse spiraal.
 1. 
Burgemeester Marcouch legt eerste krans bij Dodenherdenking zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’
  PREMIUM
  Video
  3

  Burge­mees­ter Marcouch legt eerste krans bij Dodenher­den­king zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’

  ARNHEM - ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken', zegt burgemeester Ahmed Marcouch in een bijzondere film die de gemeente heeft uitgebracht ter gelegenheid van Dodenherdenking tijdens een gesprek met drie Arnhemse jongeren. Marcouch legde dinsdagmorgen de eerste krans bij het monument ‘Mens tegen Macht’ in het centrum van de stad, samen met vicevoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Arnhem e.o.