Trajectcontrole op Pleijroute in Arnhem voor de tweede keer uitgesteld

VideoARNHEM - Justitie stelt de invoering van trajectcontrole op de Pleijroute tussen Huissen en Arnhem noodgedwongen opnieuw uit. Niet eerder dan in de tweede helft van het jaar krijgen weggebruikers automatisch een bon als ze er te hard rijden.

9 reacties

 • judy

  2 jaar geleden
  Een traject controle van een paar honderd meter, waar hebben we het over? Zoveel geld uitgeven voor zo'n onbenullig stukje. Maar we hebben geld zat, dus doen we dat gewoon maar. 
 • IkWeetHet

  2 jaar geleden
  Hoe weet u dat allemaal, hebt u onderzoek laten doen?
 • Sudlonra

  2 jaar geleden
  De tussen aanhalingstekens staande tekst is niet zo verbazingwekkend als je de lokale situatie kent door Dieren heen gaat een tunnelbak je gaat bijna automatisch harder rijden daar was hij toch voor bedoeld het motto voor de aanleg was snel en veilig door Dieren!" De allerhoogste scores worden gehaald op de Burgemeester De Bruinstraat in Dieren. Tot maar liefst 57 procent van de verkeersdeelnemers komt op de doorgaande weg boven de limiet van 50 kilometer per uur uit."
 • Fred Schuit

  2 jaar geleden
  80 is prima. Stroomt even goed door en levert minder geluidsoverlast en verontreiniging op.Bovendien wordt het veiliger aangezien 100 voor sommige koekers veel te hard is.
 • Clem

  2 jaar geleden
  Precies! Scheelt veel geld, steek dat liever in t doortrekken van de a15, scheelt een hoop verkeer en dus uitstoot op de pleyroute.100 op de pley is passend voor zo’n doorgaande weg

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.