Voorbeeld van trajectcontrolecamera’s die de snelheid van weggebruikers over een langere afstand registreren.
Volledig scherm
Voorbeeld van trajectcontrolecamera’s die de snelheid van weggebruikers over een langere afstand registreren. © ANP

Trajectcontrole op vernieuwde Pleijroute in Arnhem: ‘Wen er maar aan’

ARNHEM - Met het groot onderhoud aan de Pleijroute in Arnhem (N325) is de afgelopen dagen tussen het Nijmeegseplein en het Velperbroekcircuit ook de techniek geplaatst voor de trajectcontrole op het weggedeelte. Het Openbaar Ministerie kondigde die snelheidscontrole eind 2017 aan.

111 reacties

 • Koos

  2 jaar geleden
  Geloof dat iedereen " slimmer" rijdt dan jou! Wat een onnozel commentaar!
 • Harry

  2 jaar geleden
  Als je gewoon rechts rijdt wordt je rechts niet ingehaald.
 • Anton

  3 jaar geleden
  Krijg je geen bekeuring via de trajectcontrole. Krijg je hem van oom agent die achter je zit of een lasergun heeft. Want je mag nog steeds niet harder dan 80. Die snelheidslimiet is en blijft 80. Je mag stukken dat je geen 80 kan niet compenseren door op andere stukken harder dan 80 te rijden.
 • R

  3 jaar geleden
  precies, dus lekker doorstromen relaxed invoegen en niet steeds remmen en optrekken. Stoplichten eruit fly overs er in.Scheelt een hoop uitstoot, geluid en kop staart botsingen.
 • Patch

  3 jaar geleden
  Heel goed! Het is levensgevaarlijk op de weg! Wanneer je je aan de max houdt word je links-rechts-onder-boven door opgefokte typetjes toeterend ingehaald! Helemaal klaar mee. Gekkenhuis. Waarom moeten auto’s anno 2019 snel en hard kunnen?! Maak van tesla’s en golfjes schildpadden: dan is het echt zuinig en minder opgefokte types op de weg!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.