Jumpende kinderen in trampolinehal Bounz in Klarendal . Foto: Erik van ‘t Hullenaar.
Volledig scherm
Jumpende kinderen in trampolinehal Bounz in Klarendal . Foto: Erik van ‘t Hullenaar. © Erik van 't Hullenaar

Trampolinehal Bounz in Arnhem dreigt voorgoed de deuren te sluiten

ARNHEM - Trampolinehal Bounz in de Arnhemse wijk Klarendal dreigt niet meer open te gaan. Dat zegt eigenaar Tanja Scheepers. Dit betekent dat kinderen voorlopig niet meer kunnen springen en jumpen in de Gelderse hoofdstad.

5 reacties

 • Sandra

  4 jaar geleden
  Slimme Sjakie , echt he wat hebben de kinderen hieraan; ik ga er niets over vertellen lekker puh. Industrie terrein ook zo,n goed sociale controle. Uitleg willen kinderen en niet van dit vagen gedoe. Is dat nou zo moeilijk of kan Mevr er niet over uitweiden omdat het te erg voor woorden is om er over te praten. Betrek kinderen bij de maatschappij en geef hen uitleg, dit stiekeme gedoe zet ze op het verkeerde spoor, als je,t mij vraagt.
 • Sandra

  4 jaar geleden
  Nou wat een raar inhoudelijk artikel van MevrSchippers,inderdaad ik weet wel wat er aan de hand is maar ga het leggen niet zeggen, nah nah nah nah nah.En de kinderen moeten maar naar Nijmegen komen, en wil verder geen tekst en uitleg geven . Maarrrr.... vindt het wel heel triest en verdrietig voor de kinderen.Jawel en moet ik geloven, zo krijgen kinderen ook vertrouwen in volwassenenMevr Scheepers, kinderen vinden het juist belangrijk uitleg te krijgen en niet zo,n harde starre houden van u.Industrieterrein,ja dat lijkt me ook een super goed idee, met al het verkeer van vrachtwagens/auto,s 
 • SlimmeSjakie

  4 jaar geleden
  "Ik weet wel wat er aan de hand is, maar ik ga daar niet over uitweiden. Wij houden dit voor ons." Zo klinkt dit ook.
 • Sharif

  4 jaar geleden
  Ja, Scheepers klinkt als een apart type.
 • Billie84

  4 jaar geleden
  'Scheepers is op zoek naar een geschikte plek om een nieuwe trampolinehal in Nijmegen te openen. Daar hoeft Arnhem volgens haar niet op te rekenen.' Zow klinkt alsof er een persoonlijk probleem/ruzie hier ten grondslag ligt. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem