Frank van Gils checkt in de Arnhemse stationshal of hij toch nog naar Delft kan komen. Er reden dinsdagochtend geen treinen op het traject Arnhem-Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank van Gils checkt in de Arnhemse stationshal of hij toch nog naar Delft kan komen. Er reden dinsdagochtend geen treinen op het traject Arnhem-Utrecht. © DG

Treinuitval op station Arnhem verrast reizigers: ‘Dan maar thuiswerken’

ARNHEM - Reizigers waren dinsdagochtend onaangenaam verrast door de uitval van treinen tussen Arnhem en Utrecht. Tussen 07.00 uur en 09.00 uur reed er niets tussen beide steden. ,,Ik ga maar weer naar huis.”

7 reacties

 • Ronald Wilke

  4 weken geleden
  Veiligheid eerst. Er staan seinen naast het spoor die er voor zorgen dat treinen afstand houden. Bijsturen doet de treindiensleiding. Als je 4 treinen per uur op 15 minuten afstand laat rijden kun je dus 4000 mensen per uur vervoeren zonder enig probleem. Procedures zijn blijkbaar belangrijker dan de door de overheid zwaar gesubsidieerde taak van het OV, waar ProRail blijkbaar veel belangrijker is dan NS Reizigers. Bij een uitgevallen trein werd die vroeger naar het dichtstbijzijnde station
 • Els Weber-van Dreuten

  4 weken geleden
  Op tv werd gezegd dat de verkeersleiders doorgestroomd waren naar hogere functies, dan haal je toch gewoon weer terug. Het bewijst maar weer dat het echte werk door de laagste werknemers wordt gedaan.
 • I Mecking

  4 weken geleden
  Tijd voor kamervragen.
 • Ceciel Buijser

  4 weken geleden
  Eens @Marie-Lousie, het is wel heel toevallig dat de trein heel toevallig in de spits niet kan rijden, heel toevallig. Je zou bijna opzet vermoeden.
 • Wilma Roseboom

  4 weken geleden
  Misschien het nieuws volgen? Dan had je het kunnen weten...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.