Treitervlogger KeizerEnzo uit Arnhem gaat neer: ‘Fijn dat die man me van mijn fiets sloeg’

videoARNHEM - De een vindt hem bloedirritant, de ander ‘gaat stuk’ om zijn video’s. De fietsende vlogger Remco Olde-Keizer is een man van uitersten. In een paar dagen tijd haalde KeizerEnzo 500 volgers binnen op YouTube. Maar bij een bezoekje aan Oosterbeek werd hij maandag volgens eigen zeggen van zijn fiets geslagen.

53 reacties

 • Ed Deers

  7 maanden geleden
  Ik hoor hier bijna iedereen klagen "hoe iemand moet zijn".. Laat Keizer en Zo, in zijn waarde hoe hij is. Mag dat tegenwoordig niet meer, jezelf zijn? Zit iedereen in een keurslijf? En als iemand niet wil dat hij of zij gefilmd wil worden, moet diegene thuis blijven met de gordijnen dicht. Overal zijn tegenwoordig camera's. wen er maar aan! Weg met die cancel cultuur. Go Keizer!!!!
 • Rick01968

  1 jaar geleden
  Dan ben je 34 jaar oud en houd je je bezig met het maken van filmpjes waar de gemiddelde puber zich dood voor zou schamen. Die schoonmaker op Presikhaaf had dit knulletje veel harder aan moeten pakken. Wat sneue malloot die Olde-Keizer.
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  tegenwoordig ben je iets als je niets bent of kunt Dames met opgepompte lippen en billen, kerels die niks kunnen, enkel dom kletsen  Wereldberoemd wordt je daardoor Zegt wel iets over de intelligentie van de volgers Of beter gezegd, het gebrek aan intelligentie van de volgers
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  knip knip plak 
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Een van de vreselijkste mensen die ik ooit zag.     Denk dat Hengelo hem snel zat is  En dan die dochter, behalve een zielig kind ( speelt nooit met andere kinderen!) maken heeft ze nog nooit iets anders gepresteerd dan verwend mekkeren Ja, kleding kopen bij Ali express in China  en dan 6 x zo duur verkopen als 'Eigen Ontwerp' Echt waar hoor, zelf bedacht hahaha

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.