Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Trekken van pistool in Steenstraat niet de slimste, maar wel de enige optie

Bij de politierechterDe aanklacht leest als een scène  uit de film ‘Scarface’. Op 6 november vorig jaar belde de 19-jarige J.  in de Arnhemse Steenstraat bij een kennis aan. Meteen stond er  een jongeman tegenover hem die hem een kaakslag gaf en hem toebeet: „Jij was gewaarschuwd! Jij mag hier niet komen.” 

J.  haalde prompt een pistool uit zijn auto, laadde het door en zette het op het hoofd van zijn belager. Die maakte zich veiligheidshalve  uit de voeten, maar kreeg eerst te horen: „Je hebt geluk dat jouw kinderen in de buurt zijn, anders had ik jou doodgeschoten!”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.