Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Free Images

‘Triest’ incident pepperspray bij Qlimax: ‘Je kunt niet alle bezoekers uitkleden’

ARNHEM - Het is lastig om zakkenrollers met pepperspray te pakken te krijgen. Ook de controle bij evenementen op spuitbusjes is niet te voorkomen. Dat zegt directeur Hérald van de Bunt van stadion GelreDome in Arnhem, gastheer van Qlimax dat afgelopen weekend in ‘zijn’ stadion. 

5 reacties

 • tulip

  5 jaar geleden
  Hi even als reactie op het artikel over pepperspray in het GelredomeIk zat er middenin toen het rond 3.30 am gebeurde, ik dacht dat ik dood ging. Ik kende het fenomeen nog niet en je schrikt je kapot. Het begon met een licht kriebeltje in mijn keel, die direkt daarna geheel dichtsloeg! Ik kon totaal niet meer ademen, ik stikte voor mijn gevoelIk dacht: dit is het dus, een aanslag met gif oid, nu gaan we allemaal doodEr stond een man vanaf het balkon te filmen, met een ijzig koude blik, er gaat van alles door je heen op zo'n momentHier moet echt iets tegen gedaan worden, sws voorlichting
 • wim

  5 jaar geleden
  Als ik op schiphol door een poortje ga, dan piept ie al doordat een twee eurocentstuk in mijn broekzak zit. Zo’n klein spuitbusje, niet die van hierboven, moet ook het alarm doen afgaan.Als je een feest organiseert, investeer dan in normale zaken zoals een poortje.
 • Maikel

  5 jaar geleden
  Wat maakt het uit, die Bulgaren die het doen en er voor gepakt worden zitten 24 uur vast en volgende week doen ze het weer in een andere stad.    Zorg eerst maar dat de regels  goed zijn en pak ze hun paspoort af  en stuur ze terug. 
 • Assie253

  5 jaar geleden
  Ik vond de controle aan de deur eigenlijk gewoon slecht. Alleen mijn tas werd gecontroleerd, maar ben niet gefouilleerd.
 • Cattig

  5 jaar geleden
  Onlangs was ik in een arena bij een concert in Duitsland.  Had van alles in mijn  schoudertas, er  werd even onder gevoelt  door meisje  van  jaar of 18. Had voor het zelfde een wapen  in de tas . Slechte  controle en dat vond  niet alleen ik .